top of page

Esküvő

Az ember életében egyik legjelentősebb nap, amikor elhatározza, hogy az életét nem egyedül, hanem kedvesével, szerelmével szeretné tovább élni. Ennek megpecsételésére, elindítására összejön a család, rokonok, barátok. Kivételes napról beszélünk. Ezt igazán érdemes megörökíteni fénykép és videó formájában is, gyermekeinkek, unokáinknak is. 

Csapatunk tapasztalt, de még nem kiégett fotósokból és videósokból állnak. Nagyon szeretik a munkájukat. Mindent megtesznek az elkapott pillanatokért, a laza jó hangulatért és minőségi végeredményért.

Névtelen terv (3).jpg

Fotósaink akikkel szívesen dolgozunk együtt. 

Bodor Péter: 

Követi a modern nyugati trendeket. Számtalanszor dolgoztunk már együtt és eddig mindig megállapítottam, hogy nagyon, nagyon szereti a munkáját.

Referncia és árajánlat itt!

Magyar Péter: 

Egyedi humora, tapasztalata mindig jó eredményeket szül. Együtt dolgozva vele látom, hogy neki a fényképezés nem munka, hobbi. Ha nincs esküvő ő akkor is fényképezik. Mindene a pillanat megörökítése.

Referncia és árajánlat itt!

Obornyák József:
Mindig meglep fényképeivel a Pillanatvadász. Nagyon lojális, csendes, profi fényképész. Szerintem az oviban is fényképezőgép volt a jele. :)
Referncia és árajánlat itt!

 

Ők a csapatunk.

Nem állunk be egymás képeibe, nem lökjük meg egymást, türelmesek vagyunk egymáshoz. Szeretünk együtt dolgozni.Nézd meg honlapjaikat, referencáikat.

IMG_20210925_175038.jpg

Hogy mozogjon is.

VIDEÓ

Természetesen a fényképek jogosultságát senki sem vitatja. Ugyanakkor nem baj, ha mozog az a kép és még hangja is van. Így a váratlan poénok, a könnyes egymásszemébe nézések és a nagy táncok videó formájában is megmaradhatnak.

Két csomagot kínálunk:
A kis csomag egy szabadon választott videót jelent.

- 5 perces highlights videó az egésznapi felvételekből

vagy

- Legalább 60 perces videó az egésznapi felvételekből.

A kis csomag ára: 180.000 Ft.

A nagy csomag, mind a két videót tartalmazza:

Ára: 250.000 Ft.

Árajánlat kérés, információ:
pappvideo@gmail.com

+3630-983-1221

Referencia ide kattinva!

DSC02520.jpg
bottom of page